lørdag, marts 10, 2007

Fest!

Ovre på Aminas og Oles sæbekasse er man meget forstående mennesker:

Enkelte individer på Nørrebro valgte at smide med Molotov-cocktails. Det kan der være flere årsager til. Nogle har måske ønsket ballade og vold; for andre har det måske været et udtryk for afmagt; og for andre måske markering af en holdning til samfundet, der kan opsummeres til "så lad os sætte en tændstik til lortet og prøve en gang til".

Så hvis nogle lettere frustrerede og afmagtsfølende mennesker skulle have lyst til at afprøve opskrifterne på Molotov-cocktails som Amina Olander Lap og Ole Wolf så betænksomt beskriver, er jeg helt sikker på, at de vil velkomme en lille happening på deres bopæl.

Måske man kunne starte med at besætte deres hjem og smide dem på gaden. Når så festen bliver kedelig, kan man jo øve sig i at kaste med cocktails (et såkaldt cocktail-party).

Og mon ikke de to festlige mennesker vil more sig helhjertet, når nogle idealistiske mennesker sætter ild til cykler og biler som husstanden på ægte kapitalistisk vis har sat sig i besiddelse af ved en total afskyvækkende udnyttelse af arbejderklassen?

så lad os sætte en tændstik til lortet og prøve en gang til

Ja det er jo om at være åben og kreativ, og ikke tage det hele så tungt... altså lige bortset fra det med udnyttelsen - det er jo selvsagt noget svineri!

Men så skal vi altså også lige i behørig parantes bemærke, at den slags kreativ udlevelse af sine helt berettigede afmagtsfølelser desværre er ulovlig. :-(

Per

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hmm. hvad er lige pointen med det du vil fortælle???

GE sagde ...

anonymus -
At de rødefascistiske voldspsykopater aldrig vokser fra den socialistiske virus, der kan karakteriseres som hæmningsløs, vold, terror og undertrykkelse af anderledes tænkende, der hvor psykopaterne har fået magt.
IMHO

Anonym sagde ...

yeah right...hva så?
Der er sgu da mange andre voldspsykopater og psykopater til? hvad med voldige nazister eller skindheads??
Eller de fodbold der rasserer det ene stadion efter det anden...
hallo ge... altså voldspsykopater kan altså have mange farver!

Per sagde ...

Hmm. hvad er lige pointen med det du vil fortælle???

At idioter, der skriver udførlige opskrifter på terrorvåben, kan få deres lort tilbage i hovedet. :-)

Per