lørdag, april 01, 2006

Arrogante ignoranter

Den fuldstændigt, aldeles, komplette og lallende idioti lever i bedste velgående, prøv fx Peter Gæmelke:

Men hvis det skal virke, kræver det også, at samfundsdebatten i Danmark føres på et ordentligt niveau og uden provokerende diskussioner, tilføjer han.

Hvilket niveau mere præcist tak? Ordentligt? Er det for dine sarte øren kammerat? Vil du ikke nok lige skrive en fristil om, hvad det er jeg ikke må sige, mester?

»Det startede med provokationen i Jyllands-Posten. Og derefter har der været mange, der har været ude med provokerende udtalelser«, siger Peter Gæmelke. Og fortsætter:

»Det gælder for eksempel Jens Rohde (Venstres politiske ordfører). Og når han kommer med provokerende udtalelser, så foranlediger det også Pia Kjærsgaard til at komme med yderligere provokerende udtalelser. Der mener jeg, vi må dæmpe gemytterne lidt«.

Så fik vi nævnt de skyldige i behørig rækkefølge: Jyllands-Posten, Jens Rhode og Pia Kjærsgaard (statsministeren er tilsyneladende ikke noget problem i denne version). Og hvad mener lille Peter i grunden med, at vi må dæmpe gemytterne lidt? For han er jo ikke selv spor provokerende – vel?

Han tilføjer, at der selvfølgelig også er visse imamer, der er kommet med udtalelser, som er »helt ude i hampen«.

Det skulle nok bare med for en god ordens skyld, for de er jo slet ikke problemet. Det er derimod de mennesker, som tager kampen op mod dem…

»Men hvis jeg pludselig så 11 karikaturtegninger af mig selv, så ville jeg nok reagere på en anden måde. Et er, hvis der er én, der siger, man er et dumt svin, noget andet er, hvis 15 pludselig gør det«, siger Peter Gæmelke.

Personligt melder jeg mig øjeblikkeligt i koret: ”Peter, dit dumme svin!” – og jeg håber, at flere end 15 er med på den. Måske lille Peter så bliver bange og dæmper gemyttet? – Vatpik!

Videre til endnu en idiot – ja, det vrimler med dem, byd velkommen til Villy Søvndal:

Tanken om at løse den værste udenrigspolitiske krise i Danmark siden Anden Verdenskrig med en reklamekampagne er himmeråbende naivt.

Og lidt senere:

»Venstres og Dansk Folkepartis alliance er en selvstændig hæmsko for Danmarks muligheder i en globaliseret økonomi og verden, fordi det politiske budskab - både i form og indhold - er præcis det modsatte af den åbenhed og tolerance som statsministeren nu vil markedsføre i verden«, siger han.

Manden er fuldstændigt uden blik for de realpolitiske forhold, akkurat som så mange andre af tosserne.

En reklamekampagne for en dansk politik i fx EU er en rigtig god ide. For det er langsomt ved at gå op for mere rationelt tænkende mennesker end Villy, at vi står i problemer til halsen!

Åbenhed og tolerance er netop, hvad den danske politik måske kan føre til… i Villys version vil den ende i etniske udrensninger, mens Villy stadigt står og beder folk om at slappe af og tale fornuftigt sammen. Ellers bliver vi jo kritiseret af FN's menneskerettighedskommission og så kan vi ikke globaliseres - eller sådan noget, der ... du ved ... ik' os'?

Fra Politiken:

Asger Aamund, formand for støttegruppen for Demokratiske Muslimer, ved godt, at aggressionsniveauet fra visse muslimers side er optrappet.

»Det er dybt foruroligende, men ikke særlig overraskende, at reaktionære islamister reagerer voldsomt. Det er en kamp mellem demokrati og et totalitært samfund, en blodig dødskamp, og det er forfærdelig tragisk, at den kamp skal føres på dansk jord«, siger han.

Fra Berlingske:

På Rütli-skolen synes der imidlertid at være sket en nedsmeltning. Trods ihærdig indsats fra inspektøren og de 29 lærere har de toneangivende blandt de 268 elever skabt et terrorregime, hvor de få tilbageblevne, indfødte børn holder lav profil og taler gebrokkent tysk for at ligne deres indvandrerkammerater så meget som muligt. Indvandrerbørnene omtaler tyskerne som »svinekødædere«. Der er flere libanesere end tyrkere i elevkredsen, hvilket ifølge politiet er særlig problematisk, fordi libanesiske børn og unge statistisk set er mere voldelige og i større grad kommer i konflikt med loven end andre.

Åbenhed og tolerance Villy? Mon ikke vi er bedst tjent med at tage kritik fra FN’s menneskerettighedskommission og fra de islamiske lande med et slukket blik, og konstatere, at historien har det med at gentage sig?

Hvis bare disse ignoranter dog ville forstå sagens alvor, og hvor lidt tid vi egentligt har til at forsøge at løse problemerne. I hele denne sørgelige affære er der brug for konsekvens - ikke købmandsskab og børnehavepædagogik.

Per

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Forygende indlæg :-)
Whodares

AndersHansen sagde ...

Har Peter nu drukket af gylletanken igen??