fredag, marts 24, 2006

Hvad fanden...

Ahmad Akkari har tilsyneladende udviklet en pludselig og påtrængende sans for "humor". Betyder det så også, at han i fremtiden vil anlægge en mere nuanceret vinkel til satire?

I Danmark er der en tradition for humor, sarkasme, ironi og spøg, og jeg har ofte hørt lignende spøgefulde bemærkninger fra mange forskellige sider. Ikke kun fra muslimer.

Ja da, der findes også psykopater uden for de kredse. Måske Akkari har nogle autonome venner, han hænger ud med om fredagen. Noget mærkeligt er der i hvert fald ved mandens omgangskreds:

Desværre kan en munter stemning sommetider løbe af med os, og jeg beklager dybt, at denne udtalelse, som udelukkende var fremsat som en spøg, er blevet taget for alvor.

Vi ved godt, at en munter stemning nogle gange løber af med jer, men det gør den også med os andre, så her en lille spøg: Vi er mange, der er alvorligt trætte af dig og din mafia.

Den som kun ta'r spøg for spøg

Og alvor kun alvorligt...

Ahmad Akkari, Bahrain, 23.03.2006


Rend og hop din lille snothvalp!

Per, Danmark, 24.03.2006


PS)
Til Abdul Wahid Pedersen: Det er hermed noteret, at du betragter os "verdslige" som "fjender". Det er godt at have den slags på det rene.

Ingen kommentarer: