torsdag, marts 23, 2006

Kamel politik

Morsom debat i aftenens Deadline mellem Kamal Qureshi og Rikke Hvilshøj. Rikke har ikke tidligere imponeret mig. Snarere tværtimod, har jeg tit været irriteret af hendes lillepige facon. Men den her gang tog hun sgu kegler!

Kamelen blev temmelig til grin over hele linien, men særligt i slutningen gik det galt:

Han fik pralet med sit brede globale syn, hvorefter han blev komplet snæversynet, som kun en SF’er kan blive det: De andre europæiske lande laver udlændingepolitik med brede flertal på 60-70 procent henover midten, mente Kamelen. Fair nok – og hvad så? Jo, i Danmark er det de mest racistiske og ekstreme 5-6 procent, der bestemmer politikken, må vi jo nok forstå.

Den går bare ikke vel Kamel? Rikke gør stilfærdigt opmærksom på, at op mod 80 procent af den danske befolkning støtter den danske regerings udlændingepolitik. Kamelen præsterer derpå at formulere sin egen politiske fallit: De har jo ikke noget alternativ, Rikke… de har jo ikke noget alternativ.

Og det er jo sådan set sagen i en nøddeskal hr. Kamel. Vi har ikke noget alternativ, og derfor laver du heldigvis ikke udlændingepolitik, der er ”hæderlig”, ”anstændig” og ”ikke domineret af Dansk Folkeparti.”

Per

Ingen kommentarer: