torsdag, marts 30, 2006

Fulde af løgn

I dag kan man læse i Berlingske:

Den danske imam Ahmed Akkari er igen kommet ud i politisk stormvejr, efter at han mandag aften blev interviewet på den store arabiske TV-station Al Arabiya, som kan ses af millioner af TV-seere i den arabiske verden.

Akkari hævdede her, at det danske udenrigsministerium havde givet de danske imamer mundkurv på - og dermed begrænset deres ytringsfrihed, da de i sidste uge deltog i den store imam-konference i Bahrain.

»I Danmark fik vi forbud mod at udtale os om konferencen. Det danske udenrigsministerium har forbudt enhver at udtale sig om konferencen, før en officiel oversættelse af slutdokumentet foreligger,« sagde Akkari ifølge den danske oversættelse af TV-interviewet, som TV 2 viste i aftes.

Manden er rablende sindssyg og har tydeligvis været det længe…

Man kan så også læse følgende lille godbid i Politiken produceret af vores spændende ”ven” Amr Moussa:

»Argumentet var ytringsfrihed. Men det var et meget dårligt argument, for vi ved, at ytringsfriheden er undtaget mange spørgsmål«, siger Moussa om sine kontakter med København, hvorefter han beskriver Den Arabiske Ligas reaktion:

»Ingen var overbevist. Vi går alle ind for ytringsfrihed, men lad os i det mindste forsøge at forstå hinanden. Lad være med at holde mig for nar, lad være med at behandle mig som en idiot. Lad være med at behandle hele den muslimske verden, som om vi var idioter i ytringsfrihedens navn«, siger han.

Manden mener åbenbart, at det er at behandle ham som idiot at henvise ham og sine til domstolene, hvis han har et problem med et dagblads måde at forvalte sin frihed til enhver ytring…!!!

Ytringsfriheden min lille tossede ”ven” er absolut - dog under ansvar over for domstolene. Hele pointen med systemet din idiot er, at regeringen netop ikke skal have et klap med sådan en sag at gøre! … Prøv at forstå det - når nu du hævder at ville forstå og går ind for ytringsfrihed.

Men han er naturligvis lige så fuld af løgn som Akkari!

Endvidere fra endnu en islamist, som vi åbenbart skal tro på ifølge France 3 og Politiken (som mener de er grundige, hvorimod Mohamed Sifaoui naturligvis er kontroversiel), den libanesiske stormufti: Mohammed Rashid Kabbani:

»Da denne mappe blev bragt af de danske imamer, kendte vi allerede indholdet. Det er ikke denne gruppe muslimer, der har skabt et dårligt billede af Danmark. De har absolut intet at gøre med skaden på forholdet mellem Danmark og den muslimske verden«, siger stormufti Kabbani til France 3.

Selvfølgelig ikke nej. Så sammenfaldet, hvad tidspunktet angår, var naturligvis helt tilfældigt… Og selvfølgelig kendte I indholdet inklusive de ekstra bonusbilleder.

Jo, jo… men vi tror bare ikke på jer længere, for I har så rigeligt demonstreret, hvem I er, at vi heldigvis ikke længere er forpligtet på den slags.

Fulde af løgn hele banden!

Per

Ingen kommentarer: