onsdag, marts 15, 2006

Slagtning by proxy

Blodet flyder ovre hos Punditokraterne, og hvor er det dog smukt at se de hellige køer skære halsen over på hinanden. Nyd denne passage fra Jesper Langballe:

I 500 år har de danske universiter og de øvrige universiteter i Europa kunnet tale sammen. Det kan de sikkert også i fremtiden, men spørgsmålet er, om de overhovedet har noget væsentligt at tale om i fremtiden. Altså noget nyt, noget overraskende, noget, som ikke fremgik af en forhåndslagt strategi eller af en eller anden fordom om, hvad der er samfundsnyttigt, og noget, som pludselig brød frem, fordi der var en forsker, der gik sine egne veje. Det kan han kun i fremtiden, hvis han direkte bryder universitetsloven.

Verden er af lave, når vi skal have en kristen til at forsvare forskningen... men i mangel på bedre, så er det sgu da dejligt, at vi har en dygtig retoriker som Jesper.

Denne her af Christian Bjørnskov tager også kejler:

Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg ikke er en stor fan af John Maynard Keynes, hvor stor en indflydelse han så havde i sit liv og efter det. Men jeg havde da håbet på, at hans ideer var ved at have udspillet deres rolle i praktisk politik. Desværre beviste Nyrup og Jensen i går det modsatte. For at forsvare at man fører kortsigtpolitik, udtalte Keynes de berømte ord, at ‘i det lange løb er vi alle døde’. Manden var ikke dum - han vidste nemlig godt, at hans politiske forslag på længere sigt havde negative virkninger.

Alle midler kan naturligvis tilgives i den "gode" sags tjeneste - også en korsfæstning af fremtiden. - Der svang du sgu kniven til UG, Christian, og den gik også til Jesper Langballe. :-)

EU er en hellig ko - fat det!

Per

Ingen kommentarer: