mandag, marts 27, 2006

Mere vrøvl fra Arla

Se hvordan en orm kan vride sig og snog sig, når den bliver trådt på:

»Det er godt, at kvindeorganisationerne reagerer på annoncerne. Men det har ikke været vores intention at blåstemple kvindeundertrykkelse. Vi har blot villet forklare, at vi har respekt for de grundlæggende værdier i islam og har ikke lagt religiøse fortolkninger ind. Med et dialogmøde håber vi at kunne udrede misforståelserne«, siger Astrid Gade Nielsen.

Hvorledes, mener Arla, at man kan ”respektere” grundlæggende værdier, hvis man ikke "fortolker" dem? Overalt i den muslimske verden undertrykkes kvinder, men Arla mener ikke, at det er udtryk for: "grundlæggende værdier i Islam"?

Lad mig hjælpe: ordet ”respekt” er newspeak for, at man ikke forholder sig seriøst til den/det man ”respekterer”: man må endelig ikke forstå det man respekterer, for det er kontraproduktivt idet, at det kan blive umuligt at respektere det man respekterer, om jeg så må sige.

Når Arla siger, at de respekterer Islam, så respekterer de i virkeligheden ingenting. Samme princip benyttes på: kvinders rettigheder, fri konkurrence og miljøet.

»Vores etiske regelsæt siger, at vi i Arla ikke må krænke andre på deres religion eller etniske oprindelse. Derfor tager vi som en selvfølge afstand til Jyllands Postens tegninger«

Mon ikke Arlas ”etiske” regelsæt kan koges ned til nogenlunde denne formel? -: alt hvad der skader vores bundlinie tager vi selvfølgelig afstand fra!

Go get them ladies... I er flere end 1,5 milliarder, det er noget de forstår!

Per

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Dine links:
-Se hvordan
-Vores etiske regelsæt
er ikke just til at finde på politikken grundet en opdatering de dags dato (8.4) har foretaget kl 16.57.
Kære Per, er du ikke lige sød at finde ud af hvor Politiken nu har smidt dem hen?
For jeg vil meget gerne læse disse links.

Med venlig hilsen
Charlotte