fredag, marts 24, 2006

Den synkende skude

Politiken har en teori. Det har den godt nok haft længe, men sjældent er den blevet formuleret mere hylende morsomt end det er gjort her. Tøger og hans sprøjte er i al sin visdoms vælde kommet frem til, at Dansk Folkeparti er årsagen til al nævneværdig dårligdom her til lands. Således forlyder det:

Det eneste for alvor usædvanlige i Danmark er den parlamentariske alliance mellem VK-regeringen og Dansk Folkeparti. Det er denne alliance, og alt hvad den kræver af tilpasning og indrømmelser, der er sagens kerne.

Javel, ja… så er vi heldigvis så kloge. Uden Tøgers analytiske geni ville vi naturligvis alle komme i uføre, så vi må vel hellere beskæftige os med selve substansen i problematikken - ifølge Tøger:

ALLIANCEN med Dansk Folkeparti er årsagen til, at Muhammedsagen udviklede sig til en udenrigspolitisk katastrofe.

Nej Tøger: Den sag blev til en katastrofe, fordi en række regimer udnyttede den indenrigspolitisk, og en række imamer udnyttede den udenrigspolitisk.

Den er årsagen til, at karikaturerne overhovedet blev tænkt og trykt.

Nej Tøger: Karikaturerne blev tænkt og trykt fordi:

1) Islamister siger Gud er stor, når de slår os ihjel.

2) Theo Van Gogh blev bestialsk myrdet, for sine holdninger til Islam.

3) Pim Fortuyns blev ligeledes myrdet af samme grund.

4) Ayan Hirsi Ali lever under truslen fra islamisterne.

5) Støtter, oversættere og udgivere af Rushdie er blevet myrdet, forsøgt myrdet og/eller truet af islamister.

6) 3 tegnere ville ikke tegne Muhammed til en børnebog, skrevet af en forfatter fra venstrefløjen.

7) 12 tegnere valgte deres helt eget kunstneriske udtryk, til den fuldstændig fri opgave at tegne Muhammed som de selv så ham.

8) Jyllands-Posten påtog sig en meget modig opgave, som du Tøger er for stor en svagpisser til overhovedet at fatte formatet af.

Man skal være lige så arrogant, elitær, småt begavet, hævngerrig, fuld af løgn og umanerlig fræk som Tøger for at få øje på, hvordan Dansk Folkeparti skulle have noget som helst med det ovenstående at gøre. - Alene at hævde det Politiken gør her, er så ulækkert, at jeg dårligt har ord for min kvalme!

Den er årsagen til, at det muslimske mindretal herhjemme konstant og forskelsløst mobbes i den offentlige debat.

Nej Tøger: Det bliver de fordi de konstant påberåber sig særrettigheder; og tiltrækker sig opmærksomhed ved en overvejende racistisk og diskriminerende fremtoning.

Den er årsagen til, at Danmark på stadig flere punkter krænker de europæiske menneskerettigheder.

Nej Tøger: Hvis, og jeg siger hvis, vi overhovedet gør det, så er det, fordi de mennesker du vil have til magten, i årevis – mens de havde den – solgte det her land for en slik til et stadigt voksende, indvandrende proletariat i disse rettigheders navn!

Den er årsagen til, at vores omdømme i omverdenen - ikke kun i Mellemøsten, men i resten af Europa og globalt - er belastet i et omfang, der ikke er set siden Anden Verdenskrig.

Nej, Tøger: Du – og de mennesker du ønsker til magten - er årsagen til vores ”dårlige” omdømme - i det omfang vi vel at mærke har et. For meget tyder jo på, at det også bare er en af dine og dine kumpaners løgnehistorier ikke, Tøger!

Den er årsagen til, at integrationen står i stampe, og at diskrimination på arbejdsmarkedet og i samfundet befinder sig på et langt højere niveau, end den burde gøre.

Så er det man fristes til at bede om bare en smule dokumentation, for den sindssyge påstand, men Tøger er naturligvis ikke forpligtet på den slags. Har du og din møgsprøjte nogensinde dokumenteret den påstand, Tøger?

Den er årsagen til, at det bliver stadig vanskeligere for stadig flere at bevæge sig ind og ud af landet.

Vrøvl, nogle mennesker får sværere ved det, og det er der grunde til. Men statistikkerne dokumenterer en lige så stor bevægelighed i dag som under den tidligere regering. - Og det er af mennesker som vil uddanne sig og arbejde her i landet – ikke dine bistandsnassere, Tøger!

Den er årsagen til, at danske soldater befinder sig midt i et livsfarligt Mellemøsten på en stadig mere problematisk mission.

Dansk Folkeparti har egenhændigt formået at tvinge regeringen og de allierede til at gå i krig? … idiot!

Og den er endelig årsagen til, at det samarbejdende folkestyre på Christiansborg befinder sig i en stadig dybere krise, med stigende forbitrelse og stadig mere urimelige udfald til følge.

Dine - og dine kumpaners - urimelige udfald, står I selv helt til ansvar for – er det forstået!?

De to erhvervsledere tager da også konsekvensen og opfordrer regeringspartierne til at samarbejde med Socialdemokraterne, de radikale og SF. Et samarbejde ind over midten er på lidt længere sigt den eneste vej frem, hvis ikke polariseringen mellem den nuværende christiansborglogik og et stadig mere frustreret civilt samfund skal eskalere yderligere. Bare man turde tro på, at der var en statsminister, der lyttede.

Statsministeren er ikke forpligtet til at lytte til din eller dine venners frustrerede sørgemarch bette ven! - Exit Tøger... smækken med døren og vred mumlen: "... skuffet... skuffet er jeg... over jer... skuffet, ja..."

ROFL :)

Per

5 kommentarer:

Mr. Deeds sagde ...

Jeg er røget ind i et "prikkeri" og leder efter "ofre", som vil deltage. Så nu prikker jeg videre til dig :-)

Du kan se mere om prikkeriet her

http://ullanoertoftthomsen.blogspot.com/2006
/03/4-ting.html

Mr. Deeds sagde ...

Godt indlæg :)

Mr. Punch sagde ...

Ja, det var fremragende. Haha. Jeg tror dog ikke det var 14 men "kun" 3 tegnere, der afslog at tegne til Bluitgens bog. Oh well, ha' en god dag alligevel.

Per sagde ...

Ja, det var fremragende. Haha. Jeg tror dog ikke det var 14 men "kun" 3 tegnere, der afslog at tegne til Bluitgens bog. Oh well, ha' en god dag alligevel.

Jo tak i lige måde - og tak for tippet. Du har naturligvis helt ret: det var 3 tegnere.

Jeg retter fejlen i indlægget, som vist gik lidt for hurtigt. :-0

Per

Anonym sagde ...

Hej Per,
linket "her" er også væk efter politikens opdatering. Kan du evt. henvise til det?

Mvh
Charlotte