torsdag, april 26, 2007

Siden hvornår?

Ifølge Carsten så rammer Ydmygheden hovedet på sømmet:

Siden hvornår, er vi i Danmark begyndt at mobbe folk ud af det politiske liv, fordi de har en “forkert” mening?

Rundt regnet: siden Mogens Glistrup...

Men Asmaa tilhører skam en priviligeret kaste: kombinationen af Ønskelisten og ortodoks Islam vil i det mindste sikre hende mod fysiske overgreb. Og det er trods alt en god ting. - Selvom stening af kvinder jo, hvis man altså skal tro Islamisterne, langt er at foretrække for kritik. ;-)

Per

13 kommentarer:

Mackety sagde ...

LOL

Ja, Rødfascisternes ofre er begyndt at tage til genmæle og rødfascisterne hader det som pesten. (læs:enhedslisten rammes af sin egen boomerang)

Intet nyt under solen.

Har du bemærket, at minoritetspartisterne på det sidste har bevæget sig ud på et ideologisk overdrev, som de vil få forbandet svært ved at vende tilbage fra.

Det bliver vist begyndelsen til enden på det amatørvidenskabelige platfænomen Satanist-Runen!

agger sagde ...

Glistrup blev først tvunget ud af det politiske liv, da han blev dømt for skattesvig; herefter, da Pia Kjærsgaard med flere udmanøvrerede ham, mest fordi han var ude af kontrol i Fremskridtspartiet.

Noget i stil med den hetz, der bliver muslimske politikere til del, har han aldrig været ude for (men i sine udtalelser har han i perioder været sin egen værste fjende).

Mackety sagde ...

Dom??

Der var nok en og anden revisor som kunne fortælle dig, at "dommen" over Glistrup var en særdeles tvivlsom dom og at den snarere end noget andet var et politisk betinget justitsmord!

Jeg ved ikke om det var det Per henviste til i sit indlæg, men det var i hvert fald sådan jeg opfattede det.

Kan man ikke lukke munden på en politisk modstander med gode argumenter, så kan man altid smide ham i fængsel, så kan han lære det kan han.

Hvornår mon mennesker som dig finder på at Islamofober OGSÅ skal smides i fængsel??

Nåååååh nej da, det HAR i jo allerede fundet på.

Skide så være med at i ikke har kunnet præsentere ET ENESTE godt argument for at Islam-kritikerne rent faktisk tager fejl!

For hvad betyder det, når man føler sig i sin gode ret til at smide dem i fængsel.

Pas hellere på Agger. Du kan godt regne med, at dine politiske "strategier" vil give alvorligt juridisk bagslag en dag. Og når den dag kommer, er der med garanti ingen der kommer til din undsætning.

Alle der kunne have hjulpet dig, vil være mennesker du på et eller andet tidspunkt har pisset på!

agger sagde ...

Mackety, du er en bølle og en klovn og hvis du havde for to øres mandsmod ville du skrive under dit eget navn. Anonyme klovner kan ingen tage alvorligt :-)

Mackety sagde ...

Når man har med gøre med mennesker af din støbning Agger, så er det en god ide at være anonym, ligesom det under 2.verdenskrig var en god ide at være anonym, hvis man gjorde modstand mod nazisterne!

agger sagde ...

nådada ...

Per sagde ...

Du, Carsten, er med jævne mellemrum det mest udsøgte eksempel på den endimensionale optik som Rune betjener sig af med vanlig rutine:

Hovedpersonen selv, Asmaa Abdol-Hamid, der har stået i orkanens øje, udtaler sig imidlertid klart og præcist om sine holdninger i et interview i Nyhedsavisen, der naturligvis ikke harmonerer med den tilsvining, hun udsættes for fra Camre & Co.'s side:

[...]

- Kan sharia stå over grundloven?

»Ordet sharialovgivning er en dansk opfindelse. Det er der intet, der hedder. Sharia er, hvordan jeg skal vaske mig, hvordan jeg skal bede. Både grundloven og sharia indeholder værdier som ytringsfrihed og trosfrihed, så jeg ser ingen modsætninger. Når jeg ser på Danmark i forhold til andre lande, er Danmark mere islamisk end for eksempel Syrien eller andre mellemøstlande.«


Dette notoriske ævl skal være et svar på spørgsmålet om: sharia kan stå over grundloven... Hvis Asmaa ifølge Runes karateristik havde været både "klar og præcis", havde man måske kunnet forvente sig et klart og præcist: ja eller nej?

I stedet spises vi af med det mest absurde stykke udenomssnak jeg nogensinde i mit liv har hørt!

Runes og Asmaas ytringer er en hån mod min intelligens såvel som deres egen. Hvilket bringer mig tilbage til dig, Carsten, fordi din enøjethed er så perfekt synkroniseret med Runes, at man med rette kunne kalde jer kykloper:

Noget i stil med den hetz, der bliver muslimske politikere til del, har han aldrig været ude for.

Hvor langt ude er du? Er vi vokset op i det samme land? Er månen lavet af grøn ost?

I min ungdom var jeg personligt vidne til et overfald på Glistrup i fælledparken. Og jeg kan love dig for, at der kun var et dækkene ord for den begivenhed: mobning! - Og det i en grad så jeg fik ondt af manden.

Glistrup var den vel nok mest hadede politiker i dette land (indtil Pia fik æren), og at påstå andet er så historieforfalskende og uærligt, at jeg ikke forstår, at du vil lægge navn til!

Det eneste der holdt Glistrup i dansk politik var en stædig udholdenhed: han har tålt en helt igennem utålelig hetz, hån, spot og latterliggørelse. Det - om noget - tjener ham til ære!

Så flæb du bare over Asmaa, der enten er idiot, eller hvis hun ikke er det, så i hvert fald tydeligvis ikke interesseret i at fortælle os sandheden.

Ord og handling følges sjældent ad, illustreret sublimt af de "antifascister" og "antirascister", der i årenes løb har hærget Europa med en til perfektion imiteret fascisme og vilje til diskrimination af "den vrede hvide mand".

Hvis du tror, at du er humanist, fordi du forfængeligt tager ordet i din mund, Carsten, så forklarer det, hvorfor du ikke kan gennemskue Asmaa.

Per

Mackety sagde ...

Apropos Sharia, så overvejer jeg om jeg på et tidspunkt skal lave en side hvor jeg gennemtrevler Yusuf Al-Qaradawi.....terrorsheiken fra Qatar, som alle muslimer kender, men kun få danskere har hørt om.

Kunne være interessant på den måde, at give danskerne et mere præcist indblik i Islamisternes "kode".

Det ville være en resource mange mennesker kunne gribe til, når Islamisterne og Rødfascisternes bullshit skal analyseres.

Mackety sagde ...

Qaradawi regnes for at være det muslimske broderskabs ideolog.

AnnaLyttiger sagde ...

Til Hr. Agter:

Nu kender jeg tilfældigvis en advokat fra Mogens Glistrups vennekreds. Han fortalte mig(hvilket jeg ikke har grund til at tvivle på) at Mogens Glistrup blev slagtet, fordi han offentliggjorde, at det, med en smule kendskab til skattelovgivningen, var muligt at få en trækprocent på nul. Denne fidus benyttede mange FT-politikere, herunder daværende finansminister Poul Møller (C) sig nemlig af, men det var slut med Glistrups afsløring.

Jeg ved ikke om du er en bølle, men en klovn er du ihvert fald.

agger sagde ...

Så, mackety og Annalyttiger: Mener I, at de danske domstole er rene standretter, hvor dommerne udmåler politisk bestemte straffe, og hvis dommere kan beordres til at dømme, hvor der ikke er grundlag for det i loven - og at det er, hvad der er sket i tilfældet Glistrup?

Vivi Andersen sagde ...

Før Qaradawi var det Sayyed Qutb, som vel kan betegnes som "Øverste Ideolog".

Selv for Egypterne var Qutb en tand for meget. Han blev hængt og Det Muslimske Broderskab forbudt.

Hvilket ikke har forhindret dette i at sidde i parlamentet i Cairo, den dag i dag.

Det Muslimske Broderskab har for år tilbage etableret sig i Europa og kan betegnes som farlig for Europa p.g.a. dets 5.kolonne virksomhed som bl.a. består af en bearbejdning af EUs Topdogs ved hjælp af professor Tariq Ramadan og hans Euroislam.

En såkaldt Europæisk tilpasset form for Islam - som når lagene skrælles af Ramadans udtalelser viser - sig at være et instrument for indførelsen af Kalifatet og Shariaen i Europa.

Dette er Islamismen der skal hjælpes på plads i Europa gennem løgn, forstilles og om nødvendigt muslimer i rollen som Takfire .

AnnaLyttiger sagde ...

Agger: Så, mackety og Annalyttiger: Mener I, at de danske domstole er rene standretter,...

Jeg mener, at hvis folk med magt absolut VIL hævne sig ved at gøre en "whistleblower" (er det ikke det I kalder dem i Minaretistpartiet) helvede hedt, så kan det altid lykkes at finde noget at dømme manden på. Er du virkelig så naiv, eller lader du bare som om?