mandag, april 30, 2007

Modspil

Hvad betyder egentligt dette modspil? Det har jeg i længere tid funderet over, og mener nu at have fundet en dækkende forklaring: det betyder mål på egen banehalvdel.

Tag nu Modspillerens seneste bommert:

Lort, der driver ned af væggen - en billedlig fremstilling af Danmarks højre-ekstreme blogs.

(Skrigeriet er, med diverse nytilkomne hoveder, værre end nogensinde, og hadet er mere åbenlyst og lysende end nogensinde. Billedet passer altså bedre end nogensinde før).

Carstens indlæg er skrubhysterisk skrigeri: ordet "nogensinde" benyttes tre gange efter, at han har kastet lort rundt i lokalet på enhver, der er til højre for ham selv - formodes... for der ikke meget konkret at forholde sig til.

Hans links er primært et raseri rettet mod Polemikken, der er nærmest ikke-eksisterende længere. Og sekundært en aldeles ukritisk skamros af hans eget parti i blokland:

dels har vi engagerede fægtere som Mavepusteren

En beskrivelse af Allan, der ikke er loyal, i det Allan ikke fægter: han kaster med lort, for nu at blive i terminologien... Jeg har aldrig kommenteret Allans rablerier, de udstiller sig selv.

Ingen er bedre end Carsten til at kaste med uargumenteret smuds - alligevel er det fra den kant, at vi gang på gang skal høre et eller andet om tonen.

Det skyldes naturligvis, at Carsten så kan skyde med spredehagel stort set uden begrundelser: Kimpolina siger grimme ting, ergo alle islamkritikere kaster med lort... hvad er det?

Det er såmænd et skud i egen fod, og Carsten har ondt, derfor farer han forvirret rundt med lort på hænder, tastatur og vægge. Hvornår mon han viser et billede af tastaturet?

De danske højreorienterede weblogs bevæger sig nemlig, hvis sandheden skal frem, på et uhyggeligt lavt intellektuelt niveau, hvor enhver "debat" eller "diskussion" er reduceret til en hylen og skrigen vendt mod muslimer og andre folk med "aparte" meninger, hvor alene det, at én eller anden person vover at udtrykke en anden mening end blogskribenten, er nok til at fordømme vedkommende til helvedes ild - helt uden hensyn til hvilke overvejelser eller måske endda argumenter, der måtte ligge bag.

Bemærk, at Carsten ikke engang skriver: de fleste danske højreorienterede weblogs. Nej, det er skam dem allesammen... venstrefløjens generaliseringer og sjofelheder har alle dage været god tone, også dengang man godt måtte udøve religionskritik eller blot udkæmpe en legitim politisk kamp, fordi det var venstrefløjen, der gjorde det - naturligvis.

Carsten er i fuldkommen harmoni med det skrigeri han så ofte skaber sig over. Og som jeg allerede har påpeget, så gør det ham til en hykler.

Per

8 kommentarer:

AnnaLyttiger sagde ...

- men hans bommesislag er ikke uden underholdningsværdi. :-)

agger sagde ...

Jeg skriver de højre-ekstreme blogs, og jeg mener egentlig kun dem,der stort set har islam-kritik på programmet.

Hæderlige borgerlige blogs som Retsstaten, Jarl Cordua, Lars Hvidberg, Konservativ Reaktion, Angantyr eller såmænd Gudernes Ragnarok sigtes der ikke til.

Dette skulel egentlig fremgå af arten af det indlæg hos Polemiken, som jeg opponerer imod ...

agger sagde ...

Og så "skriger" jeg af princip aldrig, Per. Jeg går ind for at bevare roen. (jeg er ligeglad med at bevare roen, men jeg går ind for at bevare roen, når jeg taler, hvis du forstår. :-)).

Men egentlig mener jeg selv, at det politisk polemiske er det mindst værdifulde på modspil.dk, så det har jeg ikke så meget imod, hvis du er enig med mig i; selvom jeg nok ikke ville have udtrykt mig ligesådan ...

Per sagde ...

Hæderlige borgerlige blogs som Retsstaten, Jarl Cordua, Lars Hvidberg, Konservativ Reaktion, Angantyr eller såmænd Gudernes Ragnarok sigtes der ikke til.

Dette skulel egentlig fremgå af arten af det indlæg hos Polemiken, som jeg opponerer imod ...


Jamen jeg er da helt fantastisk fornøjet over at blive betragtet som en del af det gode selskab. :-)

Personligt savner jeg på din liste: Snaphanen og Uriasposten...

Hvad angår Polemikken, så går jeg ud fra, at det er til denne tekst, du sigter:

Luk Islamisk Trossamfund i Danmark.

Luk Dansk Hizb-ut-Tahrir, og udvis alle deres medlemmer.

Udvis alle imamer, som har udtrykt sympati for al-Qaeda og terror eller har været involveret i oppiskningen af Mohammed-Cartoon-sagen.

Udvis alle X-generationsindvandrere, som har været aktivt involveret i røverier, knivstikkerier, køllebankning, voldtægt og anden voldelig adfærd.

OG lav eventuelt først som sidst den islamiske del af verden om til en parkeringsplads.


Men problemet med dit indlæg, Carsten - et problem du deler med mange andre anti-islamkritikere - er, at du lægger al for stor vægt på den der angiveligt dæmoniske tekst.

Det siger Raapil nemlig selv, at man ikke skal, og jeg kan forstå, at han også er en del af det gode selskab. ;-)

Per

agger sagde ...

Ja, Per, måske du har ret og jeg bare mangler humoristisk sans - måske det vitterligt er morsomt, når f.eks. "Hodja" slynger om sig med ord som "landsforræder", eller når Kimmelina eller Kimpo himself kommer med bemærkninger som "lad os gasse dem alle sammen".

Det er lidt lige som Freverts "russiske fængsler til 25 kroner om dagen" eller Glistrups "3-4-500.000 for mange udviste". "Retorik", som Frevert kalder den. Blot aner man, at hverken Frevert eller Kimpo'erne vil være dem der protesterer, den dag nogen skulle finde på at gøre retorikken til virkelighed.

Og måske derfor har jeg svært ved at se det morsomme; jeg ser det mere som "går den så går den"-retorik end som humor.

Per N sagde ...

#De danske højreorienterede weblogs bevæger sig nemlig, hvis sandheden skal frem, på et uhyggeligt lavt intellektuelt niveau, hvor enhver "debat" eller "diskussion" er reduceret til en hylen og skrigen vendt mod muslimer og andre folk med "aparte" meninger, hvor alene det, at én eller anden person vover at udtrykke en anden mening end blogskribenten, er nok til at fordømme vedkommende til helvedes ild - helt uden hensyn til hvilke overvejelser eller måske endda argumenter, der måtte ligge bag.#

Wow jeg er imponeret Agger, hylen og skrigeri, jep jeg kan kun give dig ret, se lige dine egne udtalelser, de er et studie værd i hylen og skrigeri, men ok, et lille ordsprog, kast ikke med sten når man selv bor i et glashus.

PS. Hvad er der dog i vejen for at sende volds forbryder tilbage vor de kommer fra ? de vil da have det bedre der end i et fængsel, helt ærlig, det er da en huminitær handling

Peter Buch sagde ...

Agger kunne sætte links ind så også andre kan se "..."Hodja" slynger om sig med ord som "landsforræder", eller når Kimmelina eller Kimpo himself kommer med bemærkninger som "lad os gasse dem alle sammen"...." -
med venlig hilsen Peter Buch

Dansk Realist sagde ...

"Lad os gasse dem alle sammen" påstås det sagt.

Uha. Nejnej.

Lad os STENE dem alle sammen! Det er jo god og hyppigt anvendt muslimsk henrettelsesmetode, fuldt i overensstemmelse med koranens ord!
Og hvem kan dog have noget mod det?