lørdag, september 09, 2006

Abu Hassan

Skal vi lige notere os endnu en imam: Abu Hassan, som helt på linie med Akkari og Laban kaster om sig med trusler og krav og flere trusler.

I politiken i dag:

Ud over imamens sygelige paranoia og tågede beskyldninger, kan vi så lige bemærke os et par småting:

Han var en af de to imamer, der blev ringet op og informeret af politiet om natten, da operationen blev sat i gang

Javel ja... og hvorfor så det?

Og han er den eneste fra moskéen på Ørbækvej, der må udtale sig om terrorsagen.

Aha... hvem har forbudt alle andre at sige noget?

Abu Hassan kender alle de unge mænd, der sidder anholdt...

Se det undrer mig overhovedet ikke... for der er et meget tydeligt mønster i denne imams opførsel: trusler og atter trusler! - De har næppe fået det fra fremmede.

Familierne mødes hen på eftermiddagen hos imamen for at diskutere, hvad de skal gøre.

»Politiet skal sige undskyld, hvis de fem bliver løsladt«, kræver imamen, der mener, at politiet ikke har nogle beviser mod gruppen. Han forlanger, at myndighederne offentliggør det materiale, som ligger bag politiaktionen mod de fem sigtede og de to, der allerede sidder fængslet i sagen.

In your wet dreams little man... disse imamer har det med ikke at forstå et kuk af, hvordan det samfund de lever i rent faktisk fungerer.

»Vi kan godt lide Danmark og er kommet hertil for netop at slippe for ballade, siger Abu Hassan.

Fint makker... kunne du så ikke lige starte med at stikke dine trusler og fuldstændigt forskruede krav helt derop, hvor solen ikke skinner?

»Hvorfor skulle vi ønske at ødelægge landet?«, spørger han.

I grunden et rigtig godt spørgsmål... alligevel blander idioten sig gang på gang i juridiske procedurer med ublu trusler og krav til legitime myndigheder.

Jeg håber at PET har denne galning under lup.

Men det bekymrer mig , at man ligefrem har følt, at man måtte informere ham om begivenheder han absolut ikke burde informeres om. Hvad står sådan en tosse egentlig og prædiker for de unge mennesker, og hvilken indflydelse tillægger PET ham egentlig?

Per

Ingen kommentarer: