mandag, september 11, 2006

Muslimske enklaver

De muslimske ghettoer vil tydeligvis gerne løsrive sig fra samfundet og etablere stater i staten: Imamerne bliver de lokale konger, som har kontrol over deres egen lokale bande af unge fanatiske voldsmænd og terrorister, der både kan lægge pres på det omgivende samfund såvel som interne moderate kræfter:

Snaphanen:

Taheri nævner også i sin artikel en journalist, der tilbragte en weekend i de belastede franske områder og som igen og igen hørte den samme besked: At de franske autoriteter skulle holde sig væk. Som en muslimsk emir (2) i en forstad udtrykte det, så forlangte man kun at at få lov at være i fred, altså, at have området for sig selv. Disse emirer ønsker at en komité af muslimske talsmænd, hvoraf de fleste tilhører det Muslimske Broderskab, (3) får lov til at forhandle i forbindelse med uroligheder som dem, vi netop har set. Altså, at de bliver et mellemled mellem ballademagerne og den franske stat.

Altså: selvstændighed; men det er ikke nok, man vil naturligvis også påvirke den franske udenrigspolitik med trusler...

Billedet bliver mere og tydeligt, når man betænker, hvordan Abu Hassan udtrykker sig, og hvordan PET og politiet i det hele taget griber situationen i Voldsmosen an.

At politiet ikke længere kan udføre deres arbejde som normalt i Ghettoen står nu lysende klart for alle.

Hvad er det vi har fået på hænderne -: Ghaza, Vestbredden, Libanon?

Per

6 kommentarer:

Kristian sagde ...

Efter at have læst dit nøgterne indlæg, er jeg blevet overbevist om at mine arabiske naboer vil forvandle vores ghetto til ghaza. Derfor har jeg besluttet at gå til modangreb. Fra i morgen vil jeg kaste aftenens mislykkede frikadeller efter de små terroristspirer, der leger på legepladsen overfor min altan. Så kan de lære det! Eller hvad? Situationen er jo efter hvad du skriver kommet aldeles ud af kontrol. Hvad skal vi dog gøre?

falkeøje sagde ...

Hvad vi skal gøre.
Vi skal gøre det, som man altid har gjort ved uartige lømler.
Vi skal straffe dem, både autoriseret og, i det skjulte, uautoriseret.
Hjælper det ikke, så skal vi fradømme dem deres tildelte danske statsborgerskab.
Det kunne vi kort efter krigen, det kan vi stadig, hvis vi kan overvinde vor egen blødsødenhed.

falkeøje

Per sagde ...

Fra i morgen vil jeg kaste aftenens mislykkede frikadeller efter de små terroristspirer, der leger på legepladsen overfor min altan.

Ja kast du bare med luftsteg og vindfrikadeller: du slår mig som typen, der vil gøre sig bedst i fantasmogorisk kamp med børnehavebørn.

Falkeøje synes mig derimod at have opskriften...

Per

Peter Buch sagde ...

Organisering af stadig større områder hvor der er interne regler- ikke politikerfastsatte men interne - for adgang og ophold kan være en del af løsningen.

moif sagde ...

Hvad er det vi har fået på hænderne -: Ghaza, Vestbredden, Libanon?

Ja.

Vivi Andersen sagde ...

Det vi er ved at få er muslimske samfund - oprettet lige efter Allahds påbud givet gennem MO.

At muslimer som en del af erobringen af den vantro verden udvandre til disse og mangfoldiggøre sig der.

At de skal oprette ghettoere- områder hvor kun muslimer lever og bor - at de skal have så lidt med de Vantro at gøre som muligt for ikke ablive besmittet af disse.

De etablerede muslimske områder skal brede sig gennem antallet af muslimer, idet antallet vil kræve stadig mere plads .

Peter Buch -

jeg ved ikke hvilken løsning du har i tankerne med din kommentar ?